Автор |
Сообщение |
vitalikfv
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 10 фев 2011, 22:56 |
|
|
Ви спочатку ці фільми перегляньте, а потім поговоримо про інші.
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 11 фев 2011, 00:22 |
|
|
думаю, що і Вам є ще що пооглядати... Ви ж, Віталію, теж далеко не все бачили... не будьте таким упередженим до того, чого Ви не відчуваєте. Не все в житті можна пробити логікою і сенсорикою...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
vitalikfv
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 11 фев 2011, 02:19 |
|
|
Ні, ну треба ж таке...знову ми починаємо морозитись від теми. Оксааааноооо! Ви пам"ятаєте про що мова? Нагадую: про те, що америкосовських фільмів нормальних нема(на Вашу думку). То я Вам назвав декілька для перегляду.Oksana Kryshtalewa писал(а): ...не будьте таким упередженим до того, чого Ви не відчуваєте. То це як раз Вас стосується в першу чергу. До чого тут я? Про що Ви, дорогенька?Oksana Kryshtalewa писал(а): Не все в житті можна пробити логікою і сенсорикою... Ви ще забули добавити "психологією"... В мене таке враження, що все що вище написала Оксана-написав я і тепер вона мені щось намагається довести моїми ж словами. Оксано, припиняйте лукавити...Вам це не на користь.
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 11 фев 2011, 09:48 |
|
|
...іноді люди дуже по-різному сприймають ті самі речі. Психологія саме це і хоче пояснити і поставити все на місце. А якщо хтось любить "творчий безлад", то так йому і треба.
|
|
Вернуться наверх |
|
|
vitalikfv
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 11 фев 2011, 12:54 |
|
|
Ви краще подивіться фільми, досить вже лялякати... А про психологію он Тарасові ще розкажіть, з мене вже досить...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 11 фев 2011, 22:45 |
|
|
Тарас і сам про психологію добре знає - принаймні, не пручається так, як Ви, Віталію...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
vitalikfv
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 12 фев 2011, 04:39 |
|
|
Ну якщо знає, то добре, а з мене таки досить. Принаймні, Тарас завжди в темі і ніколи не ухиляється від відповіді, як деякі тут...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 13 фев 2011, 13:45 |
|
|
правда-правда, Тарас говорить по суті. А я не деякі тут, я там - за 540 км від Вас! Мені добре, тепло, і мухи не кусають. Скачала собі один фільмик - от подивлюсь, і знову - "рістарт", правда? (А ще є такий словесний анекдот: а правда, що чау-чау їдять м"ясо-м"ясо? Правда-правда...) попереджаю - це анекдот про чау-чау, і тільки... правда-правда...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
vitalikfv
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 13 фев 2011, 20:18 |
|
|
Ви би краще скачали і подивились те, що я назвав вище, а то так все і залишиться тільки балачками...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: МУЗИКА-ЦЕ УНІВЕРСАЛЬНА РОЗМОВА З ТВОРЦЕМ Добавлено: 13 фев 2011, 23:20 |
|
|
я звикла робити кілька робіт одночасно, тому все і встигаю...
|
|
Вернуться наверх |
|
|