А тепер мене справді цікавить, як поводитись тим, хто бачить, що мистецтво несе у собі руйнівну силу. От що б Ви зробили? Проігнорували? Почали доводити, що це шкідливе? Ваш варіант.
Я вище також говорив що робити...обходити стороною і не сприймати. Довести навряд чи щось вийде. Інше питання врятувати когось від такого мистецтва.
я розумію, що найкраща позиція Віталія: "Чеши дідька зрідка, аби гладкий був"... а може, саме тому, що ми мовчимо, хтось інший говорить за нас і підписується нашими іменами? От Тарас згадав про те, що ірландці прихватизували собі наш "Щедрик"! Хто їм покивав пальчиком? А-га! Ніхто! Бідний Леонтович - він би зараз був мільйонером...
фе, як Вам не соромно! Обізвали мене журналістом! Я ніколи себе такою не вважала! Я - філолог, розумієте? Це як мухи і котлети!!! А я, власне, і роблю все для того, аби поширювати справді добірну інформацію про НАШЕ мистецтво! І дуже часто роблю це радше для задоволення, аніж для заробітку. Ах, якби я все робила задля грошей, то я би не пережила в житті тих багатьох радощів, від яких хочеться співати! А Ви не ходіть, як той кіт коло сала, а кажіть прямо: "я ігнорую ідіотів", "я не слухаю фуфла"... а то так промацуєте грунт, - дуже обережненько... а раптом під листям петельку хтось поклав... а-га!
маю підозру, що Ви ретельно консультуєтесь у якихось потойбічних сил, перед тим як відповісти мені на форумі. Тож звертайтесь до першоджерел. До мене або до гуглів, наприклад. Там можна знайти про мене більш правдиву інфу. І бажаю Вам якнайменше фуфла...
...у Віталія дивовижна здатність цитувати. Мені згадався жарт свого однокурсника Дімки, який просто сипав анекдотами. Дімка якось сказав: "Він упав, весь зацитований"!
Так, Тарасе - це помітно навіть в інтернеті. На живо він виглядає, мабуть, ще яскравіше і талановитіше!!! А може, я заочно відстріляюся "Хохландом", а то мені щось мурашки побігли по спині... я вже починаю боятися того Вашого друга Віталія...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2