Та-а, я почала дивитися російською, і мене трохи покоробило. Якесь ГМО! Те саме, що взяти кислотні кольори і вишивати... А де можна знайти український варіант?
Овва! Я подивилась повністю "Тупик" - на жаль, російською мовою. Але уявляла собі, як би це звучало українською. Особливо мені сподобались - ну, як би то так висловитись, щоб не впасти лицем в салат? - портретні зйомки! Тарас файно виглядає, коли по телефону говорить... а загалом детективчик справді якісний, і знято цікаво, і без того слинькавого геппі-енду... я навіть Кокотюсі написала, що він файний сценарій придумав. Кокотюха - чи не один із суч. укр. письменників, хто пише "дюдіки" і активно їх просуває в народ! Але, даруйте, я не дуже люблю побитих писків і всієї цієї тибзялки... розумію, що така специфіка жанру... от психологічні фільми - то да-а-а, то для мене. Ну, але на колір і смак товариш не всяк...
Овва! Я подивилась повністю "Тупик" - на жаль, російською мовою.
Не треба було...ще б трішки зачекали...
Oksana Kryshtalewa писал(а):
Але, даруйте, я не дуже люблю побитих писків і всієї цієї тибзялки... розумію, що така специфіка жанру... от психологічні фільми - то да-а-а, то для мене.
Я такий самий, не люблю бойовиків... Психологічні теж поважаю більше. Оксано, невже ми з Вами хоч в чомусь зійшлись?..
Дарма Ви подивились "Тупік" російською. На мою думку дубляж не якісний.І взагалі я не люблю коли мене озвучують,або дублюють.Саунд трек у фільмах дуже важливий,і мова героїв,тембр голосу,накал,який передається голосом ще важливіший!
нема чого кривлятися! Я і українською подивлюся, щоб переконатися, що російською не треба було дивитися! Так що давайте, хлопці, якісь ссилочки, а я вам подякую... Все що не робиться - те робиться... в Китаї (ні, мабуть, щось не те)...
Ого, а Віталій справді хоч у чомусь зі мною погодився - любить психологічні фільми! Це прогрес! Віталію, подивіться класне кіно з Жульєт Бінош "Три кольори. Синій" - овва! Там такий сюжет, закачаєшся! Це - із трилогії "Три кольори: синій, білий, червоний" - спільний французько-польський фільм. Ну, синій (тобто, ультрамариновий, волошковий) - особливо мені сподобався, бо я дуже люблю цей колір! My favorite colour!!!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1