ай, хлопці-молодці! І не тільки гроші, а й талановитих акторів треба, і везіння, і успіху!
Талановиті актори як раз то і є... нема того, про що Ви так не хочете говорити... Невже Ви, Оксано, цього не розумієте? Чи ми в різних країнах знаходимось?
"Якщо людина чогось дуже хоче (прагне), то увесь всесвіт змовляється, аби їй допомогти". Пауло Коельо, АЛХІМІК.
Та-а, Віталію, ми з Вами не тільки в різних країнах. Ми - по різні береги Збруча! Ми навіть працюємо на різних частотах, бо Ви - з Марсу, а я - з Венери! А ще Ви вмієте гарно вислизати з тієї теми, в яку не дуже вникаєте - суто чоловічий підхід! (Ну, і де той спокійний тигр?)
"Якщо людина чогось дуже хоче (прагне), то увесь всесвіт змовляється, аби їй допомогти". Пауло Коельо, АЛХІМІК.
Ну ну... А ще є така приказка наша народна, не алхіміка: " Дурінь думкою багатіє...".
Oksana Kryshtalewa писал(а):
бо Ви - з Марсу, а я - з Венери!
...з Венери взагалі то я, але до чого тут це?
А ще Ви вмієте гарно вислизати з тієї теми, в яку не дуже вникаєте - суто чоловічий підхід! (Ну, і де той спокійний тигр?)
Мене фраза "суто чоловічий підхід" дійсно виводить з себе. Тигром я дійсно можу бути спокійним довго, але не бескінечно. Про що ми взагалі говоримо, Оксано? Ви вирішили взятись за моє виховання? Яким чином я вислизнув з теми? У мене взагалі то враження, що навпаки...
Є така книжка "Мужчини з Марсу, жінки з Венери", тому подумайте, з якої Ви все-таки планети. Я була впевнена, що Ви знаєте про існування цієї популярної книжки... Але це зовсім не страшно. Я ж так само не знаю про принцип роботи того гідро-мідро-фідро... і що ж...
Чи я збираюсь займатись Вашим вихованням? Для чого? Я навіть Ваших граматичних помилок не виправляю... і зовсім не маю на меті Вас дратувати. А тим більше - принижувати. Бо приниження сама страшенно не люблю. Усі мої слова - з повагою до Вас і того, що Ви робите та думаєте... Я просто маю на увазі, що Ваші відповіді більше емоційні... ну, але ж я маю право на власну думку? (Тим більше я далеко, і Ви мене не дістанете)...
Є така книжка "Мужчини з Марсу, жінки з Венери", тому подумайте, з якої Ви все-таки планети. Я була впевнена, що Ви знаєте про існування цієї популярної книжки...
Скажу чесно, не читаю книжок взагалі, окрім духовної літератури. Така моя позиція...
Усі мої слова - з повагою до Вас і того, що Ви робите та думаєте...
Дякую, я Вас також поважаю...
Я просто маю на увазі, що Ваші відповіді більше емоційні...
То тільки так здається...якби Ви чули мій голос, то думали б інакше...
Доречі радіотеатр дуже цікава штука!Наталя Сумська на Національному радіо керує цілим проектом.Вона мене іноді запрошує до участі у радіовиставах.Повірте,це не проста,але дуже цікава і специфічеа робота.
погоджуюсь із форматом радіотеатру. Тим більше, що це не потребує багато ресурсів і акторів... усе можна робити поступово. Я навіть на літстудії пробувала записувати учнів на мікрофон. Програмка Cool Edit Pro не така уже й складна у використанні. Та й дітиськам дуже подобається... а ще я думаю, що в Україні можна робити гарні мультики, і на це також не треба великих коштів. Все починається в житті з бажання, а закінчується можливостями...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1