Автор |
Сообщение |
Taras
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 24 янв 2011, 23:26 |
|
|
Так,буває і гроші витрачені не малі,і кіна немає.Але цьому теж є пояснення.
|
|
Вернуться наверх |
|
|
vitalikfv
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 24 янв 2011, 23:36 |
|
|
Oksana Kryshtalewa писал(а): Тому що є приклади режисерів, котрі знімали кіно на мінімальних ресурсах, і робили це справді гарно. Ну то і де воно, це кіно? Де його можна побачити, дізнатись про нього, де? Oksana Kryshtalewa писал(а): Ви ж бачили цей фільм, правда? Смішно? Що, власне, і треба було довести... Не бачив і навіть не чув про такий фільм... от такі справи...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 24 янв 2011, 23:53 |
|
|
як їх там, здається арт-хаузні фільми (встидно, але я трохи плутаюсь в термінах)... коротше, оті неформатні фільми можна знайти... Ви ж чудово розумієте, що таке під ногами не валяється. Є люди, які знаються на культових фільмах. А хоча б отого, про який я розповідала, що дивилась нещодавно на перегляді - Карлоса Рейгадаса "Мовчазне сяйво"... Або Романа Балаяна "Райські птахи", або Кшиштофа Зануссі "Життя - це смертельна хвороба"... так-так, це все - те, що треба... Віталію, а Ви хіба забули, як у Біблії написано: "Шукайте - і знайдете"?
|
|
Вернуться наверх |
|
|
vitalikfv
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 25 янв 2011, 00:34 |
|
|
Oksana Kryshtalewa писал(а): Віталію, а Ви хіба забули, як у Біблії написано: "Шукайте - і знайдете"? В Біблії говориться про істину, а не про сумнівні людські радощі. Якщо Ви це так буквально сприймаєте, то це означає, що Біблію Ви не розумієте. Те, що мені потрібно я знаходжу і воно в мене є... я би не згадував Біблію в кожному повідомленні. Якщо я його не шукаю, значить воно мені не потрібне. Судячи з назви фільмів, дуже сильно попахує психологією...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 25 янв 2011, 20:48 |
|
|
а-га, і навіть психіатрією, бо кіно відображає реалії часу, виловлює тенденції в мистецтві. Яке суспільство, таке й кіно. А з приводу релігії - я би з такими речами була обережніше, бо воно максимально близьке до політики. Або пропонуйте нову тему - релігія і мистецтво чи як там воно...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
vitalikfv
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 25 янв 2011, 21:33 |
|
|
Oksana Kryshtalewa писал(а): А з приводу релігії - я би з такими речами була обережніше, Таке враження, що Ви мене цитуєте тільки іншими словами.Oksana Kryshtalewa писал(а): Або пропонуйте нову тему - релігія і мистецтво чи як там воно... Ні в якому разі... І навіть, якщо така тема з"явиться - забороню однозначно!!!
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 26 янв 2011, 22:07 |
|
|
...а все так гарно починалось...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Taras
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 12 мар 2011, 14:55 |
|
|
І хай ще краще продовжується! Головне щоб в Україні було кіно!
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 12 мар 2011, 22:30 |
|
|
мудрі слова! А то ще трошки, і сир знову літатиме по форуму - з одного кутка в інший. Тарасе, Ви ще не втомилися нас з Віталієм мирити? Якби не Ваше вміння все згладжувати, то я би остаточно перестала "ловити горобчиків" - подумаєш, пхє...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Taras
|
Заголовок сообщения: Re: КОЛИ БУДЕ УКРАЇНСЬКЕ КІНО? Добавлено: 13 мар 2011, 12:22 |
|
|
Навіщо їх ловити?! Хай собі літають! І солов"ї, і пави. Краще розкажіть які нові фільми Ви бачили і порекомендували б подивитись.
|
|
Вернуться наверх |
|
|