Так! З десяток дисків поїхало то Австралії в місто Мельбурн. А також диски з радіовиставами записаними на Національному радіо в проекті Народної артистки України Наталі Сумської. Це п"єса "Без надії сподіваюсь", автор заслужена аристка України Людмила Мамикіна, моя мама. Записали, ( а точніше сказати зіграли перед мікрофоном) всі ролі в цій п"єсі, а їх там з десяток, ми втрьох, це моя мама, я, і мій тато заслужений артист України Володимир Постніков. Це п"єса про життя і творчість Лесі Українки. А також декілька дуже хороших п"єс сучасного талановитго драматурга і прекрасної жінки Наталі Коломієць. Ці п"єси ми записали разом з деякими артистами театру ім. І. Франка. Тепер чекаємо відгуків з діаспори. Українська громада Австралії має своє радіо, і після трансляції моїх пісень і радіо-вистав, вони обіцяли написати свої враження на цьому форумі.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6