беру у свідки всі смайлики на цьому Форумі - даю погладити і себе проти шерсті, але впевнена, що Ви, Віталію, також дуже-дуже віддалено знаєте, що таке азбука Морзе!!! Може, в кіно бачили...
Азбуку Морзе знаю досконало. Бачив не в кіно, а приймав участь у радіозмаганнях, виходив у ефір, де народ спілкується на азбуці Морзе. Більше нема чого сказати. А Ваша впевненість знову психологією попахує.
я живу не книжним життям, я ходжу по землі, я їм земну їжу, у мене земні думки і слова, і рухи, і вчинки... а те, що я колись начиталась багато гарних книжок, то тільки додає мені самоповаги. От і все.
Воно й помітно...мдааааа... Самоповага-це ГОРДИНЯ! І я це у Вас помітив вже давно. Страшна це річ, насправді... А їжу всі їдять земну і ходять так само, як і Ви...це не говорить ні про що.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3