Жанр: драма, исторический Сценарий: Василий Портяк, Михаил Шаевич Режиссер: Олесь Янчук Оператор: Виталий Зимовец Композитор: Владимир Гронский Художник: Виталий Ясько Продюсер: Юрий Борец В ролях: Николай Боклан, Олег Примогенов, Игорь Писный, Алексей Зубков, Вячеслав Василюк, Дмитрий Терещук, Екатерина Кистень, Олеся Жураковская, Тарас Постников, Тарас Жирко, Иван Гаврилюк.
По мотивам книги Юрия Бореца "Вихри борьбы" Производство: "Borec Homes Pty Ltd" Australia, "Студия Олесь" Украина, 2004 г.
У Тараса про знімальний період "Залізної Сотні" є багато цікавих і смішних історій.Одну з них навіть надрукували в журналі "Отдохни".Але якщо ви спитаєте,він вам сам розповість.
У Тараса про знімальний період "Залізної Сотні" є багато цікавих і смішних історій.Одну з них навіть надрукували в журналі "Отдохни".Але якщо ви спитаєте,він вам сам розповість.
Хотілось би довідатись, що цікавого і смішного було у довкола знімальних колах "Залізної сотні"? Мій менший братик Святослав дуже здивувався, коли там в одній сцені німці розстріляли салат... (це дуже добре видно)... На що я йому сказала, що відтепер це салат з гільзами і з майонезом...
А загалом кіно патріотичне, правдиве і життєве. Без усіх тих компютерних спецефектів, гламурненьких кралечок. Життя - як воно було. Недарма ж найкращими вважають фотографії, в яких немає ні фотошопу, ні корекції. Вищий пілотаж - впймати мить, а ще вищий пілотаж - зробити про це кіно.
...дядьку, та ж самі бачите, що кіно таки вийшло, його можна скачати в неті, подивитися, обговорити, про нього прочитати. А Ви й далі кажете, що це фантастика. Таке враження, що Ви дуже любите сир "Хохланд" - саме в цій рекламі часто згадується, що це фантастика!
І таки втілили українську ідею! О. Янчук це зробив, хоч одному Богові відомо, скільки йому на це пішло сил, грошей, часу і всього іншого. От про це я Вам, дядьку, пишу вже цілий тиждень, а Ви вперто наминаєте свій "хохланд" і... не кажіть мені більше, що це - фантастика! І ніякий я Вам не "синку"!
Знаєте що, "татку" - кіно це взагалі фантастика. Колись люди як бачили, що картинка рухається, то зі страху хрестилися... А Ви кажете, що ні... певно що фантастика - втілити ідею в кіно-шедевр! Все-таки у фільмі головне ідея, а вже потім - як вона подана! І в "Залізній сотні" зокрема!!!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1