Автор |
Сообщение |
vitalikfv
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 18 апр 2011, 11:40 |
|
|
Залежить від способів досягнення...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 18 апр 2011, 22:05 |
|
|
де? моя? фотка?
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Taras
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 20 май 2011, 22:09 |
|
|
Я не пам"ятаю чи казав Вам, що знайшов Вас у фільмі! Так у Вас там прекрасний повноцінний крупний план! Справжній КІНОПОРТРЕТ! Не кожен професійний актор має такий чи подібний!
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 21 май 2011, 18:04 |
|
|
файнюньо!!! ДЯКУЮ! Я вкриваюся квітами і душа моя танцює, як олія на пательні!!! (Без іронії, але щиро)...
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Taras
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 28 май 2011, 09:27 |
|
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 28 май 2011, 10:33 |
|
|
По буднях - соняшникова, у свята - оливкова! Аби відчути різницю смаку!
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 02 авг 2011, 22:28 |
|
|
я вкотре переконалась, що успіх фільму залежить і від процесу зйомки, навіть від найменшого статиста, бо всі працюють на спільну ідею. Це як у фразі з "Капітана Врунгеля" - як ви яхту назовете, так вона і попливе. Хіба ж ні?
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Taras
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 18 окт 2011, 02:39 |
|
|
А поляки зняли кіно зо 10 міліонів доларів. Називається "Варшавська битва" (здається, якщо не помиляюсь), режисер Єжи Гофман. Ось так! Про свою історію! Гроші приватного олігарха - патріота! І зняли в 3-D !!!! А Ви кажете дрібниці!
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Taras
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 18 окт 2011, 02:51 |
|
|
І скоро прем"єра в Україні. І про українців петлюрівців, які теж внесли величезний внесок у захист Європи від комуни в той же час, і у тій же битві, згадується тільки побіжно! А без українців поляки навряд чи виграли б ту битву! Ось так! Хто платить гроші, той і вертить історію в свій бік!!!! Українці знову для європи будуть тільки бидлом, бо вони ж ні з ким не воювали, тільки на кухні кашу їли поки героїчні поляки і росіяни,(згадайде фільм Міхалкова про Денікіна де українці тільки те й роблять, що всіх зраджують і тікають з поля битви), захищають Європу і пів Азії!!! А це формування думки сучасних європейців та й не тільки європейців про наш народ, і це безумовно вплине на сучасні геополітичні відносини Європи та й не тільки Європи з Україною, і, безумовно, вплине на економіку нашої держави. Бо хто ж хоче мати справу з лохами! Ось так! А Ви кажете(в іншій темі), Пані Оксано, чи потрібно вивчати свою історію!
|
|
Вернуться наверх |
|
|
Oksana Kryshtalewa
|
Заголовок сообщения: Re: х/ф "ВЛАДЫКА АНДРЕЙ"-"ВЛАДИКА АНДРЕЙ" Добавлено: 18 окт 2011, 10:26 |
|
|
отож-бо, скромність - не завжди ознака вихованості! І все ж таки, час вносить свої корективи, хоч і незначні. Мені дуже подобається вислів: "Брехнею світ перейдеш, та назад не повернешся!" Принаймні, багато раз в цьому переконувалась особисто. І ця фраза спрацьовує як на особистісному, так і на міжнародному рівнях. А нас ніхто не поважатиме, поки ми самі не піднімемо рівень самоповаги!
|
|
Вернуться наверх |
|
|