З часом, звичайно, погляди змінюються, але цей фільм є ознакою свого часу, і цей фільм краще ніж деякі сучасні серіали. Я думаю, що це кіно ще з часом, в майбутньому оцінять. Просто пройшло ще мало часу. На прем"єрі деякі критики так і казали, що це кіно оцінять в майбутньому. Григорій Романович Кохан дуже талановитий і далекоглядний режисер. А для мене це кіно це шмат мого життя, романтичні і наївні спогади, драматичні і болісні переживання, втрати і знахідки. То був для мене тяжкий час. Тільки віра і наївність дозволили мені пройти тим шляхом. Я не знаю як би я вчинив зараз, із своїм сучасним досвідом.
Ви би вчинили, мабуть, так само. Недарма жартуни кажуть - неможливо двічі підірватись на тій самій міні! Іноді я переконуюся в тому, що люди чинять не так, як не хочуть, а так, як їм чиниться... і на граблі наступають теж не раз і не двічі, аж поки Хтось ті граблі не забере... тут важливо справді не зайти в "тупик" недарма ж людині все дається в певний час і для певної мети... а всього наперед прорахувати неможливо ніколи... от у цьому фільмі Ви, Тарасе, дуже органічно виглядаєте! І ця епоха, і той настрій, і все, "чого не вимовиш словами"...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2