мобілка - це як варіант! А я принципово мобілкою не користуюсь! І якщо знімаю, то тільки добрим фотиком! У всякого свій формат! Ясно, що добра техніка дає свої можливості - але ж і до неї треба мати не дві ліві руки... а в нас якраз часто буває так, що нею користуються ті, хто знімати не вміє або змінає таке, що краще б не знімав. Тому знову спрацьовує принцип води: той, хто хоче знімати, але не має чим, бере і знімає мобілкою!!! (Вода знаходить собі вихід)... А буде мати можливість, то і професійною камерою познімає!!! уже знаючи, що таке знімати мобілкою! У всякому ремеслі має бути тривалий процес! І у співах, і в кіно, і в літературі! А то дивіться, що робиться - ще таке зелене, десь грошей нашкребло, і вже диски видає, передачі (типу як мастити канапки - це жах!) випускає, книжки клепає одна за одною... а там ще роботоньки і роботоньки... Тому нехай так, аніж ніяк... Хіба я не права?
але ж, Тарасе - "Владика Андрей" - це був серйозний проект! І техніку використовували відповідну!!! А я ще пригадую якийсь унікальний випадок із кінофестивалю, коли студент просто не мав на чому знімати, а взяв якусь дефекту "свемівську" кіноплівку, і вийшов ефект старого кіно. Ця робота зайняла навіть призове місце... Якщо Ви знаєте, як це було детальніше, то розкажіть...
мобілка - це як варіант! А я принципово мобілкою не користуюсь! І якщо знімаю, то тільки добрим фотиком!
Так, Оксано, не зіскакуйте з теми...до чого тут Ви? Ми говоримо про кіно, зняте мобілкою, а не про Ваш фотік.
Oksana Kryshtalewa писал(а):
Тому знову спрацьовує принцип води: той, хто хоче знімати, але не має чим, бере і знімає мобілкою!!! (Вода знаходить собі вихід)...
Це не вода, це халтура... Це все рівно, що я б зараз сказав:" Вибачте, грошей нема на якісну апаратуру, але я дуже хочу і тому я роблю аранжування на балалайці". А чому ні, це ж цікаво, талант пре! У мене таке враження, що щоб ми тут не говорили - все буде приводом для оскарження. Оксано, є професійні речі і ми всі це повинні розуміти. Запропонуйте Тарасові знятися в кіно на мобілку. Цікаво, що ж він відповість...
Oksana Kryshtalewa писал(а):
А то дивіться, що робиться - ще таке зелене, десь грошей нашкребло,
Якщо тільки в противагу таким знімати на мобілку - це неправильно і ніхто не оцінить. І це вже інша історія.
Я сам знімав відеокліп саундтреку до фільму "Тупік" на пісню "Зоря" гурту "Ніч на Різдво" композитор Г.Крупнік на "Свему" ч.б.(чорно біла).Щоб змонтувалось із кольоровою плівкою "Кодак",на яку знімався "Тупік".Але ці вийнятки тільки доводять правило.Талановиті люди,які роками неможуть пробити стіну спротиву в мистецтві,врешті кидають це діло,і йдуть робити безпіщанку на євроремонтах.
Слухайте, Оксано. Що Ви там собі надумали з приводу моїх нервів. Я такого в житті набачився і натерпівся, що все те, що відбувається тут для мене "детский лепет". Мої нерви в нормі , не хвилюйтесь...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5