Тарасе! Гарного Вам "Миколайка"! І не тільки під подушку, а у глобальному сенсі! Духовного, душевного, романтичного, натхненного! Я хочу, щоб Ваші очі знову сміялись, як на давніх фотографіях! Щиро, О. Кришталева.
Дорогой братик, поздравляю тебя и твою прекрасную семью с праздником Святого Николая! С днем святого Николая всех сердечно поздравляю! Пусть хранит он вас от бед! Славных зим вам, долгих лет! Жду в гости.
Коханий мій!Вітаю тебе зі святами!Хай твої мрІЇ і бажання здійсняться!!!!!!!Гарних і цікавих ролей.любий,здоров"я.творчих досягнень,позитивних емоцій,натхнення і пам"ятай. муза завжди з тобою Я тебе люблю!!! Вітаю твою маму з наступаючим днем народження,яке буде 14 січня Дякую Віталію за прекрасний сайт!
Коханий мій!Вітаю тебе зі святами!Хай твої мрІЇ і бажання здійсняться!!!!!!!Гарних і цікавих ролей.любий,здоров"я.творчих досягнень,позитивних емоцій,натхнення і пам"ятай. муза завжди з тобою Я тебе люблю!!! Вітаю твою маму з наступаючим днем народження,яке буде 14 січня Дякую Віталію за прекрасний сайт!
Шановний Тарас,Дуже рада ознайомитись з Вашим сайтом.Я з задоволенням слухаю Ваші пісні по радіо,чула Ваше недавнє інтерв"ю,хотіла щоб побільше звучало Ваших пісень.Вони оригінальні і зачепають найтонші почуття жінки.Дякую,бережіть себе.Будьте щасливі.
Шановні гості форуму,я дуже дякую Вам за хороші і теплі слова!Приємно чути такі відгуки на мою роботу,і такі високі оцінки!Для артиста взагалі і актора зокрема важливо працювати і усвідомлювати те,що робота,яку ти робиш,знаходить позитивну реакцію у гладачів і слухачів,відзивається в людях,і викликає такі думки,емоції і пережевання.Якщо артист викликає у глядачів співпереживання,це означає,що артист вибрав цю професію не дарма!Я Вам дуже вдячний,такі оцінки дають натхнення і нові сили для роботи!Я Вас люблю,і готовий і надалі працювати щоб дивувати Вас і дарувати Вам радість!З повагою,Тарас Постніков.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2