тота перша мені нагадує крила великого птаха... а може навіть літаки Сікорського (вчора читала в електричці книгу В. Даниленка "Капелюх Сікорського")... а друга дуже буковинська - діагоналі, кольори... от що з приводу того, хто які символи побачить на писанках - не зовсім погоджуюсь, бо писанки - то не плями Роршаха, то є писанки! А як ви, панове, ставитесь до впровадження нових символів на писанках? І які б ви туди вмістили?
Оце був у Вінниці, посадив трошки картопельки, цибульки, часничку, морквочки - задоволення неймовітне! Згадав дитинство, як ми садили город у бабусі! Посадив би і ще дещо, але ще рано. А ще посадив два дерева жасміну. Хотів ще посадити декілька вишеньок, але, кажуть, краще восени! А ще зібрав перший урожай! Нарвав кропиви! Як я люблю салат з кропиви і зелений борщ з кропивою та кваском! Дивна і багата наша країна! Тільки приїхав, ще нічого не посадив, а вже можна щось зібрати і поїсти! З голоду не пропадеш! А якщо ще докласти сил?! Яку багату і щедру землю дав нам Господь Бог! Тільки б нам українцям більше порозуміння! І меньше дурної гордовитості одного до одного! А які люди в селі! Скільки не спілкуюсь, не перестаю дивуватись! Кличуть мене через все поле: "Тарасе!", я кажу: "Що?". "Іди візьми яєчка!". Я кажу: "Завіщо?" Кажуть: "Бери з відром та й годі!". А вони, сусіди, мене взагалі вперше бачили, і знали тільки що я з Києва, а що я артист навіть і не знали. А коли сусід, якому 71 рік, копаючи город і саджаючи картоплю заспівав пісню "Посіяла огірочки, близько над водою, сама буду поливати, гіркою сльо-о-озо-о-ю!", а я почав підспівувати, то він сказав: " Ого! Такий молодий, а таку пісню знає, та щей співає?! В нас молодь давно не співає!", я ще раз зрозумів, що я не дарма працюю, треба повертати українцям, молодим українцям, самих себе, і відновлювати зв"язок між старшими і молодшими.
класно жити в Києві, а город мати у Вінниці... а я в Словаччині колись також їла зупу з кропиви і молодої кукурудзи - модняча зупа! Ну, а зелений борщ - це ніби зовсім не складно, от тільки не розумію, чому в нас його все-таки готують з рисом? Чи ні?
ну як же? ми завжди варимо зелений борщ з рисом!!! Невже це - диверсія в"єтнамців? А салат з молодої кропиви (яка ще не перецвіла, звичайно) - то взагалі з чим робити? з олією? з майонезом? смажити? не смажити? подавати охолодженим?
Про борщ з рисом я дійсно чую вперше! А салат з кропови можна робити з чим завгодно! Можна з яйцем. Але я люблю просто: кропива, олія і сіль. Дуже смачно!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения