Предлагаю здесь продолжить тему духовности, ранее начатую в разных подфорумах:
Oksana Kryshtalewa писал(а):
Я скажу Вам, Віталію, чому я слухаю етно-джаз! Скажу!!! Бо він повертає мене у ті давні часи до 1939 року, коли у Львові було справді багато культури, коли жінці подати руку чи прислужитися навіть на вулиці було звичним явищем, а не міщанством; коли ще не було "визволителів"., які на нічні сорочки казали, що це "красівиє платья".. та зрештою, коли жінка почувалась панею, а не "работніцей, каторая кладьот асвальт, і ета нармальна"... а багато із того, що ми зараз маємо, - то все, даруйте, крута відрижка радянських часів. Хтозна, можливо, саме автентика і кобза її врятує?! А може, порятує щось давно забуте... Ніхто не сумнівається у Ваших, Віталію, здібностях. (Та ще у тому, що Ви спокійний, як... тигр чи інший представник зоопаркової фауни)... просто Ви не живете у Львові, Ви - обиватель великого і розбурханого міста, в якого вже давно немає (вкрали) свого обличчя. На жаль! А ще гірше, коли люди зі сходу (так, Тарасе, я буду про це говорити, хоч Ви і не зовсім погоджуєтесь) змушені адресувати і досі свої конверти вулицями карла-марла і лєніна... ось про це я не хочу мовчати!!! Люди повинні приготувати себе до того, аби саме добра, якісна, справді українська музика замешкала в їхніх серцях! Найгірше, коли людям пропонують навіть не українське, а псевдоукраїнське! Коли їх дурять, ними маніпулюють, грають і на нервах, і на емоціях!!! І коли "піпл то хаває"... Та Ви би почули, про яку дурню часом говорять люди в автобусах! Які передачі вони обговорюють! (Я все більше схиляюсь до думки ходити в центр Львова пішки...) Дякувати Богові, у мене є чудові друзі (до яких я зараховую і Вас із Тарасом), які мислять, знають чого хочуть і мають добрі смаки!!! А завтра (21 січня) взагалі оголошено Всесвітнім Днем обіймів! Тому відсвяткуймо його гідно!!! Вітаю Вас і чекаю відповідей!!!
Оксано, та на здоров"я, слухайте!!! Хто ж проти? Тільки я Вас дуже прошу, не треба про політику, бо в мене є що сказати також і Вам дещо може не сподобатись, але я не буду. Не хочу навіть приблизно думати на такі теми... І Вас до цього закликаю, тим більше, що мова в темі взагалі про музику. І ще одне, я хоч і не слухаю етно-джаз, проте що таке подати руку дамі (і не тільки) для мене явище звичне...
от вийдіть на вулицю і подивіться довкола... добре, що Ви такий джентльмен! Але ж назагал... інтелігентна музика не може народитися у хамському середовищі! Навіть звучати вона не буде там, де брудно! Ось що я мала на увазі, коли написала свої попередні коменти!
Отож, музика - це універсальна розмова з творцем тільки там, де чисто. (У багатьох значеннях "чисто" - не забувайте, що я мислю як філолог!!!)
Та прекрасно я знаю, що довкола... здебільшого бидло і нелюди.
нтелігентна музика не може народитися у хамському середовищі! Навіть звучати вона не буде там, де брудно! Ось що я мала на увазі, коли написала свої попередні коменти!
А я зрозумів, що Вам просто подобається цей стиль та і все... Я згоден, що музика може виховувати людину, але й хамові може подобатись етно-джаз...Щоб не бути хамом у житті, треба з дитинства "лозиною по сраці" отримувати. Тут багато залежить від батьківського виховання, а можливо залежить і все.
я проти фізичного покарання, бо після нього справді багато хамів агресивних залишається. Якщо батьки не мають сили і снаги переконати дитину словесно, якщо вони не є для неї авторитетом, то ремінець не допоможе... І я щось дуже-дуже сумніваюсь, що хамам подобається джаз - не той формат! (Вони можуть тільки вдавати, що належать до поціновувачів високого мистецтва, але насправді нічого в ньому не шарять)...
Якщо батьки не мають сили і снаги переконати дитину словесно, якщо вони не є для неї авторитетом, то ремінець не допоможе...
У Вас свої діти є? Чомусь здається, що ні... Діти бувають різні абсолютно. Іноді у таких інтелігентних батьків, вибачте такі виродки трапляються, а іноді у неблагопоучних сім"ях ростуть золоті діти на приклад батькам. Це питання індивідуальне і коли говорять, що ремінь не можна, бо те, бо се... фігня це все, це все книжки від яких тошнить. Якщо дитина не чує своїх батьків, то і ремінь іноді стане у нагоді, що б почула. Я ж не кажу лупасити кожен день...по ділу і то в крайніх випадках.
І я щось дуже-дуже сумніваюсь, що хамам подобається джаз - не той формат!
А я не сумніваюсь, бо є приклади... Ви, Оксано, точно Венери...
Віталію, мені вистарчає чужих дітей, яких я вчу ось уже 15 років. Зрештою, мене саму ніколи не били, тому для мене ремінцем по ср... звучить трохи дико. І я не стала вже такою поганою, як Ви кажете про інших. Так, звичайно я з Венери! І хотіла би бути (і залишатися) максимально жіночною у такому непростому світі. Ви собі навіть не уявляєте, як іноді жінкам набридає бути сильними! І скільки їм це коштує!
Віталію, мені вистарчає чужих дітей, яких я вчу ось уже 15 років.
Це зовсім інше, просто зовсім інше...
Зрештою, мене саму ніколи не били, тому для мене ремінцем по ср... звучить трохи дико. І я не стала вже такою поганою, як Ви кажете про інших.
А я іноді (дуже рідко, але було) отримував і навіть зараз вважаю, що це було правильно. І про себе не можу сказати, що із-за цього я став злим, поганим і т.д. І взагалі у вихованні дітей дуже важливу роль грають духовні закони...Я маю на увазі в прямому сесні-духовні, Божі закони... Тут вже в кого як вийде...
Ви собі навіть не уявляєте, як іноді жінкам набридає бути сильними! І скільки їм це коштує!
Жінки самі до цього прагнуть, самі на себе тягнуть сорочку, то ж не треба жалітися... Я розумію, що важко. Довіряйте більше чоловікам, тоді стане легше...
Згоден.Жінкам треба перестати вести з чоловіками приховану війну.Хоча насправді існує таке поняття як боротьба статей.Але хай вона має тільки еротичний характер.Жінка має буди жіночною,а чоловік чоловічним.І тоді все стане на свої місця.
Панове, якби все було так легко, то ми всі би нюхали квіточки і насолоджувались життям. Є дуже різні жінки і чоловіки, і дуже різне у них ставлення не тільки до себе, а й до інших. Жінці хочеться керувати одним чоловіком і підкорятися іншому - це взаємодія! Про дітей - тут ще складніше, бо щоразу стикаються різні покоління, - в одних такі цінності, в інших - не такі... а Віталій сам собі заперечив - от каже про духовне виховання, а сам не проти і ремінця!!! З ремінцем обережніше - тут справді треба дуже добре вловити момент, коли воно подіє, а не зламає, не принизить... Розум зі ср... до голови можна наганяти, ще коли діти малі, а як почався перехідний вік - все! Тут тільки те, що було напрацьовано з ними в дитинстві... Нема довіри - нема нічого!
Погоджуюсь і з тим, що жінки частково самі винні в тому, як до них ставляться чоловіки. Більшою мірою це так і є. А ще є поганий досвід (стереотипи), і ми переймаємо тільки той, що переймаємо - іншого нам ніхто не дасть.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2