Жанр: Рок-Опера Киностудия: ТРК "Золотые Ворота" Режиссер: Анатолий Хостикоев Актеры: Жанна - Юлия Вдовенко Жульен - Игорь Рубашкин Менестрель - Анатолий Хостикоев Сын - Вячеслав Хостикоев Столетняя Война - Наталья Сумская Кошон, Кардинал, Шут – Богдан Бенюк Король – Тарас Постников Архиепископ, Герцог – Василий Мазур.
Я би дуже хотіла якось подивитись цей мюзикл. На живо було би, звичайно, найкраще, але відео також було б добре. Із тих коротких фрагментів, які вдалося переглянути на сайті Тараса Постнікова, я зробила висновки, що "Біла ворона" тільки ззовні виглядає такою собі простенькою, а всередині там багато символів, які спонукають думати. Власне, тексти і вчинки - це те, що "написано між рядків". То тільки ззовні так собі - Франція, старовина. А насправді - кожен із нас є тою білою вороною на сірому снігу. І ще там дуже відчутна вертикаль між низом, тобто людьми і бажанням достукатись до Бога. Особливо сильний фрагмент "З ким Ти, Боже - з ними Ти чи з нами"? Бог не завжди дає прямі відповіді. Або дає їх не одразу. І справді треба вміти залишатися тою білою (чистою, інакшою, сміливо не-чорною) вороною, аби удостоїтись почути голос Бога.
Знаєте, я трохи маю бзічок на стилях одягу, і мені завжди не все одно, як акторам підбирають типаж (костюм, грим, загалом образ). І хочу зробити комплімент стилістам і костюмерам, що головним акторам, і зокрема Тарасові підібрали дуже гарний такий великий сірий светр!!! Ще й з капішоном! Так класно! Тарасові Постнікову, як це не дивно, дуже добре у світлих костюмах і у темних. Чому? Такий він контрастний чоловік?
Последний раз редактировалось Oksana Kryshtalewa 07 фев 2011, 10:55, всего редактировалось 1 раз.
Питання з продовженням - чи завжди треба виносити на світло те, що краще берегти, як скарб? Є багато прикладів, коли слава псувала людей. Не маю на увазі Тараса, а кажу про те, що справді талановитим людям краще думати про творчість, про ідеї, робити свою щоденну роботу. І частіше ігнорувати питання слави. Адже дуже відомі, знані, славні уже собі не належать. Як для мене, це страшно. А ви що думаєте?
Думаю, що це не так. Сам знаю небагатьох, але досить відомих людей і без заморочок. Також знаю і тих, яким до слави ще ого-го, але амбіцій там на світову славу. Слава тут ні до чого...все залежить від самої людини...
і все ж таки де можна скачати відео-варіант мюзиклу "Біла ворона"? Я би подивилась, було би про що поговорити. І адмін би нам попереджень не виставляв такими страшними комуністичними буквами на весь екран!
Вражена двома роботами Тараса Постнікова у рок-опері "Біла Ворона"!Перший герой Менестрелі,який виступає головним героєм на початку вистави,і здається,що про нього буде вистава,такої сили емоції і переконання демонструє актор.І на прочуд легка,граційна,філігранна,з дуже складним,не простим характером роль Короля Франції.Тарас демонструє потрясаючий діапазон акторської гри.Нажаль сьогодні багато молодих акторів,які взагалі не демонструють ніякої майстерностіТарас - так тримати!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2