Ми вивчали театр абсурду в університеті. І хочу сказати, що такий формат мені дуже подобається. Там багато символів, двозначностей, чогось нестандартного... недарма ж деякі художники вважають, що нема потреби перемальовувати те, що і так існує в природі, а краще знайти якісь власні форми самовираження... навіть якщо не всім вони сподобаються...
Як не дивно театр абсурду розповідає про дуже реальні події. Він іноді реальніший ніж може здатись. А Ви читали п"єси Ежена Йонеско? Даруйте, що я питаю, просто в нашій системі освіти іноді буває таке, що вивчаючи філософію не читають творів філософів, а вивчають чиюсь критику на ці твори! Це ж стосується і музикознавства, ІЗО, і театру з драматургією!
Про есе і вірші... мабуть, було б добре розмістити його на Вашому форумі. Тому будь ласка! (Я з радістю!) А вірші? Ой, Тарасе - так давно це було... хіба що пошукаю, то ще щось напишу.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2